Dierenvoeding: Haaks Barf

Haaks Barf: topvoer voor uw viervoeter

Als u veel van uw viervoeter houdt, wilt u er natuurlijk ook voor zorgen dat de voeding die ze krijgen op en top is. Het is natuurlijk de bedoeling dat ze gezond oud worden. Daar komt ook eigenlijk een bepaalde logica bij kijken waar veel mensen helemaal niet bij stilstaan. De meeste mensen geven hun hond of kat namelijk voeding vanuit een blik, of brokken vanuit een zak. Als u logisch nadenkt; in de natuur vinden ze ook geen brokken of iets dergelijks. Het zijn vleeseters die maar 1 ding willen eten: vlees. Ook zijn de brokken helemaal niet gezond voor uw huisdier. Brokken zijn in principe ook op de markt gebracht voor het gebruiksgemak van de huisdiereigenaar. Het is toch ook hartstikke makkelijk om simpelweg een zak te openen en de voerbak te vullen? Volgens de verpakking komt uw huisdier niets te kort. In de werkelijkheid is dit echter niet het geval. Dit soort voer wordt namelijk op zo'n manier geproduceerd dat er helaas maar weinig voedingsstoffen over blijven waar uw huisdier daadwerkelijk iets aan heeft. Om dan ervoor te zorgen dat de voeding nog een klein beetje acceptabel blijft om de markt op te gaan worden er allerlei kunstmatige voedingsstoffen aan toegevoegd. Kortom; niets natuurlijks aan.


WAT VOOR SOORT VOER IS DAN WEL GESCHIKT VOOR MIJN HUISDIER?

U vraagt zich nu misschien af wat voor voeding dan wel geschikt is voor uw viervoeter. Op deze vraag is eigenlijk een simpel antwoord te geven: rauw vlees. Ze zijn nou eenmaal daarvoor gemaakt. Het zijn carnivoren (vleeseters), en dat is bijvoorbeeld te zien aan hoe hun ingewanden werken en aan hun gebit. Het gebit van uw hond of kat is zo ontwikkelt dat het gemaakt is om vlees te verscheuren en om op botten te knabbelen, niet op brokjes. Het maakt niet uit hoe klein of groot uw viervoeter is, het is en blijft een vleeseter. 


HAAKS BARF: 100 % NATUURLIJKE VOEDING

Haaks Barf is een product dat ontwikkelt is om te voldoen aan de voedingsrichtlijnen die uw viervoeter daadwerkelijk nodig heeft. Het sluit zeer nauw aan bij waar het dier van nature behoefte aan heeft. Buiten dat, bevat het ook geen chemische toevoegingen of conserveringsmiddelen. Kortom: puur natuur. Dit voer zit vol met echt hoogwaardige A-klasse ingrediënten, en u zult merken dat uw hond of kat zich binnen no-time veel lekkerder zal voelen. Eindelijk krijgt het de voeding binnen die ervoor bedoeld is. Nieuwe kracht en energie! Ze verdienen niets minder. Haaks Barf is een echte aanrader voor uw viervoeter.

 

Tip: kijk op MVT Voer BV voor Haaks Barf.


Delen