Bedrijfscatering

Heb je een bedrijfsevenement? Komen er gasten? Wil je graag goed voor de dag komen? Dan kun je een bedrijfscateraar in huren en uitstekende bedrijfscatering laten komen. Wat voor hapjes willen de gasten of heb je graag voor het personeel? 

Van alles wat - Ga van oriëntaals tot Italiaans. Een goed bedrijfscateraar is gespecialiseerd. Hij weet wat hij bedient, heeft liefde voor zijn producten en komt alles netjes in stijl opstellen. Contact met de cateraar is daarbij van groot belang: hoe laat wordt hij verwacht, voor hoeveel personen wordt er gebracht en is er sprake van bediening of gaat het om een lopend buffet? Dat is natuurlijk ook afhankelijk van de natuur van je evenement. 

Italiaans - Een Italiaanse bedrijfscateraar kan je bedienen van Foccacia's (gekruide stokbroden), pasta's met zalm en saus, tomatensalade met verschillende kazen, verschillende warme gerechten en hapjes: van oude worsten tot kazen. De Italianen houden van het eten en doen het niet zuinig aan. Broden zijn voorradig, pasta's vindt je overal. Hou je van lasagne of Canneloni (dit is een variatie op lasagne)? Dan kun je zeker bij een Italiaanse cateraar terecht. Lasagne valt vaak bij iedereen in de smaak.

Orientaals - Je kunt ook gaan voor een Oriëntaalse cateraar. Is er iemand die niet van sushi houdt? Laat de sashimi brengen, de nigiri met zelf en de sushirolls met allerlei soorten vis- inclusief krab en garnalen. Mensen zullen verrast zijn door het prachtige uiterlijk van de sushi- iets waar de cateraars in gespecialiseerd zijn en enorm veel aandacht aangeven. De kosten voor sushi liggen hoger dan de meeste reguliere bedrijfscatering, dat komt omdat er sprake is van veel vis. Heb je liever Chinees, wok of Indonesisch geinspireerd? Kijk dan bijvoorbeeld bij Saté-Man Ook kun je eventueel een kok inhuren die bij jouw bedrijf het werk komt doen. Vaak levert dit een waar showt'je op en brengt een beetje reuring in de zaak!

Broodjes en soep - Hebben mensen behoefte aan een warme hap? Dan willen ze graag soep. Een broodje met kaas of ham, dat past er ook bij. Met broodjes kun je ook alle kanten op, van eenvoudige (en goedkope) broodjes, tot luxe met zalm, kappertjes en mayonaise belegde broodjes. Vaak vindt je deze bedrijfscatering bij kleine bedrijfjes. Het nadeel hiervan is dat ze een beetje verstopt zijn. Maar Google doet wonderen! Toch dien je iets verder te scrollen dat de eerste zoekresultaten- daar vindt je namelijk de eerste en de beste bedrijven. Maar klein betekent niet zozeer slechter: ze zijn alleen moeilijker te vinden. Maar vaak worden de broodjes door iemand met liefde gemaakt, vanuit huis of een eigen keukentje. Het voordeel hiervan is dat je degene ook gaat ontmoeten en dat kan leiden tot een langer samenwerkingsverband.


Delen